• پشتیبانی
  • 09194192929
پژوهش‌های جدیدِ مورد تایید برای انتشار در مجلهPsychological Science نشان می‌دهند، رایحه شریک عاطفی‌ می‌تواند باعث افزایش کیفیت خواب شود.این موضوع صرف نظر از میزان آگاهی‌تان از وجود چنین رایحه‌ای درست است.
https://www.betterchoice.ir/fa/ndt/6677/عشق___بو_و_خواب__چیز_هایی_که_خواب_ها_از_آن_تشکیل_شده_اند
محقق‌های گروه عصب‌شناسی دانشگاه برن و بیمارستان دانشگاهی برن، چگونگی اولویت‌بندی هیجان‌ها در خلال خوابیدن به منظور تقویت ظرفیت هیجان‌های مثبت در برابر تضعیف هیجان‌های منفی را تشخیص دادند.
https://www.betterchoice.ir/fa/ndt/6674/نقش_خوابیدن_در_بهبود_پردازش_هیجان
زمانیکه شکسپیر به خواب لقب " پرستار مهربان طبیعت " را داد، قطعا از این کار منظوری داشت. قرن‌ها مشخص شد که خواب ناکافی در بچه‌ها بر عملکرد هیجانی آنها به شیوه‌ای تاثیر می‌گذارد که پیش‌بینی‌کننده مشکل‌های اجتماعی در طولانی مدت است.
https://www.betterchoice.ir/fa/ndt/6668/شیوه_های_ابراز_هیجان_پس_از_محدودیت_خواب__پیش_بینی_کننده_مشکل_های_اجتماعی_سالهای_بعد_خواهد_بود_
پژوهش‌های جدیدی که در دانشگاه اولکند انجام گرفته است نشان می‌دهند که اتفاق‌های بد دوران بچگی، تاثیری ابدی بر روی سلامتی به جای می‌گذارند.
https://www.betterchoice.ir/fa/ndt/6660/اتفاق_های_بدی_که_در_کودکی_می_افتند__چه_تاثیری_بر_روی_سلامتی_دارند_
برای کسانی که به ندرت چهره کسی را فراموش می‌کنند، ولی با به یاد آوردن نام مشکل دارند، شاید دم دست‌ترین درمان برای بهبود این وضعیت، بالشتشان باشد.
https://www.betterchoice.ir/fa/ndt/6658/در_طول_خواب__چهره_ها_و_نام_ها_بهتر_به_یاد_آورده_می_شوند
امروزه شواهد به دست آمده بر اساس تحقیقاتی که توسط تیمی از دانشمندان دانشگاه تسوکوبا انجام شده است نشان می‌دهد که در طول مرحله‌ی خاصی از خوابیدن به نام REM (حرکات سریع چشم)، که همان مرحله‌ی خواب دیدن است، مغز انرژی تازه ای به دست می آورد.
https://www.betterchoice.ir/fa/ndt/6633/شاداب_سازی_مغز__اهمیت_مراحل_مختلف_خواب
در بدن ما دو سیستم وجود دارند که بر وضعیت خواب ما تاثیر دارند: سیستم هموستازی (سیستمی که در بدن ما تمایل دارد تا تعادل بین قسمت‌های مختلف بدن علی‌الخصوص فرایند‌های فیزیلوژیکی را حفظ کند ) و ساعت زیستی شبانه روزی. درمان شناختی رفتاری برای بی‌خوابی شامل مداخله‌هایی به منظورهدف قرار دادن این دوسیستم است تا به این طریق سیستم خواب را تنظیم کند.
https://www.betterchoice.ir/fa/ndt/6623/کمک_به_خواب_بهتر_مراجعین_در_دوران_کووید-__
به طور معمول ما یک سوم از زمان خود را می‌خوابیم. ولی سئوال اینجاست که در این مدت طولانی مغز چه کاری انجام می‌دهد؟ محققان در دانشگاه ژنو (UNIGE) با استفاده از فن‌آوری هوش مصنوعی توانسته‌اند تا با رمز‌گشایی فعالیت‌های مغزی در حین خواب نگاهی به آنچه که به آن در خواب فکر می‌کنیم بیاندازند.
https://www.betterchoice.ir/fa/ndt/6613/مغز_در_حین_خواب_به_چه_چیزی_فکر_می_کند_
تحقیقات جدید نشان می دهد که ساعات خواب نامنظم می‌تواند ضربان قلب در حالت استراحت را افزایش داده و در نتیجه خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را بیشتر کند.
https://www.betterchoice.ir/fa/ndt/6572/ساعت_خواب_نامنظم_میتواند_خطر_ابتلا_به_بیماریها_را_افزایش_دهد_
مطالعات جدید نشان می‌دهند که نشخوارهای فکری و افکار منفی مرتبط با کمال‌گرایی می‌تواند باعث از خواب پریدن نوجوانان در شب شده و شانس ابتلا به اختلالات اضطرابی و افسردگی را در آنها افزایش دهد.
https://www.betterchoice.ir/fa/ndt/6522/افکار_منفی_مزمن_در_نوجوانان_می_تواند_منجر_به_بی_خوابی_و_افسردگی_شود_