• پشتیبانی
  • 09194192929
https://www.betterchoice.ir/fa/edu/690/وسواس__بیماری_روانی_یا_عملکرد_مغز
https://www.betterchoice.ir/fa/edu/249/احیاپذیری_مغز_-_مثال_پل_-_NeuroPathway
https://www.betterchoice.ir/fa/edu/248/احیاپذیری_مغز_-_Neuroplasticity
https://www.betterchoice.ir/fa/edu/693/اسلاید_دوره_وسواس__بیماری_روانی_یا_عملکرد_مغز
دراین کارگاه به دنبال آموزش این مهارتها و چگونگی بهبود آنها به صورت عملی در زندگی هستیم. بهبود این مهارتها در مغز باعث می‌شود تا از پس پیچیدگی‌های زندگی بهتر بر بیاییم و زندگی زیباتری برای خودمان خلق کنیم.
https://www.betterchoice.ir/fa/wdetail/533/تحول_و_شکوفایی___چگونگی_به_کارگیری_عملکرد_عالی_مغز_
قدردانی کردن باعث ایجاد سازوکارهای انطباقی بهتری می‌شود. قدردانی با مدیریت کردن هیجان‌های مثبتی مانند رضایت، شادکامی، و لذت‌بردن باعث تقویت تاب‌آوری هیجانی و ایجاد توانمندی درونی برای مقابله با استرس و تنش می‌شود.
https://www.betterchoice.ir/fa/ndt/6718/قدردانی_و_اثرش_بر_روی_مغز_از_دیدگاه_علوم_عصبی_-_بخش_پنجم
با تمرین کردن قدردانی به صورتی هوشیارانه، مغزمان را به صورت منظم آموزش می‌دهیم تا به شکلی انتخابی بر روی احساس‌ها و افکار مثبت متمرکز شود و همین مطلب به کاهش اضطراب و احساس نگرانی خواهد شد.
https://www.betterchoice.ir/fa/ndt/6717/قدردانی_و_اثرش_بر_روی_مغز_از_دیدگاه_علوم_عصبی_-_بخش_چهارم
محقق‌های گروه عصب‌شناسی دانشگاه برن و بیمارستان دانشگاهی برن، چگونگی اولویت‌بندی هیجان‌ها در خلال خوابیدن به منظور تقویت ظرفیت هیجان‌های مثبت در برابر تضعیف هیجان‌های منفی را تشخیص دادند.
https://www.betterchoice.ir/fa/ndt/6674/نقش_خوابیدن_در_بهبود_پردازش_هیجان
انسان‌های قدرشناس از زندگی لذت بیشتری می‌برند و شادکام‌تر هستند. استعاره زیبایی که در رابطه با قدردانی چسترتون به کار می‌برد این است که تعقیب شادکامی بسیاری شبیه کشاورزی است، تا زمانیکه بذرهایی را درست و مناسب در زمین نکاری و پرورشان ندهی، محصول مناسبی درو نخواهی کرد. اثر تمرین کردن قدردانی نیز دقیقا مثل محصول کشاورزی یک روزه و یک دفعه نیست، و ناگهان با یک معجزه خودش را نشان نمی‌دهد.
https://www.betterchoice.ir/fa/ndt/6716/قدردانی_و_اثرش_بر_روی_مغز_از_دیدگاه_علوم_عصبی_-_بخش_سوم
سازوکارهای عصبی‌ای که مسئول احساس‌ قدردانی هستند همان سازوکارهای عصبی‌ای هستند که توجه و تمرکز ما را مدیریت می‌کنند. پژوهش‌ها نشان می‌دهند که در مغز، قضاوت‌های اخلاقی‌ای حامل احساس‌های قدردانی از قشر گیجگاهی پشتی نیمکره راست فراخوانی و پردازش می‌شوند. افرادی که ابراز قدردانی می‌کنند و احساس قدرشناسی دارند، حجم بیشتری از ماده خاکستری در نیمکره راست جلویی شکنج گیجگاهی دارند.
https://www.betterchoice.ir/fa/ndt/6715/قدردانی_و_اثرش_بر_روی_مغز_از_دیدگاه_علوم_عصبی_-_بخش_دوم
1234