• پشتیبانی
  • 09194192929
https://www.betterchoice.ir/fa/edu/731/جسمانی_کردن_هیجان
در ادامه دو مرحله قبلی که به خوبی با آنها آشنا شده‌اید، در این مرحله به یکی از مهم‌ترین مهارت‌های بین‌فردی یعین گوش‌دادن و شیوه‌ی خاصی از آن یعنی همدلانه گوش کردن می‌رسیم که به به صورتی دقیق پرداخته می‌شود.
https://www.betterchoice.ir/fa/edu/301/مرحله_سوم__همدلانه_گوش_کردن
https://www.betterchoice.ir/fa/edu/701/بخش_هشتم_-_تکیه_نکردن_بر_شهود
https://www.betterchoice.ir/fa/edu/699/بخش_ششم_-_حساب_کردن_روی_دیگران
در این کتاب سی و یک قصه با سی و یک مضمون از فرهنگ ها و اقلیم های جغرافیایی مختلف آمده است.
https://www.betterchoice.ir/fa/pdetail/110/قصه_هایی_برای_فکر_کردن_سی_و_یک_قصه__سی_و_یک_مضمون_
هیچ وقت برای تغییردادن ذهنیت دیر نیست. تغییر ذهنیت ثابت به ذهنیت پویا کاملا امکان‌پذیر است چون مغزمان دارای ظرفیتی از تحول و توسعه پیدا کردن است که به آن انعطاف‌پذیری مغز می‌گویند.
https://www.betterchoice.ir/fa/ndt/6727/چگونگی_دسترسی_پیدا_کردن_به_ذهنیت_رشد_و_رسیدن_به_اهداف__قسمت_دوم_
انسان‌های با ذهنیت رشد توانایی‌ها، استعداد‌ها و هوش را به عنوان چیزی یاد‌گرفتنی و بهبود یافتنی به واسطه تلاشهایی که خودشان می‌کنند، می‌بینند. بر‌عکس کسی که ذهنیت ایستا دارد همین خصوصیت‌ها را به عنوان مواردی غیر‌قابل تغییر و حک شده در سرنوشت فرد تلقی می‌کنند.
https://www.betterchoice.ir/fa/ndt/6726/چگونگی_دسترسی_پیدا_کردن_به_ذهنیت_رشد_و_رسیدن_به_اهداف__قسمت_اول_
بر طبق نظریه بوئن هسته مرکزی سلامت سیستم خانواده، توانایی عملکرد به عنوان یک فرد مجزا و همزمان در ارتباط بودن با دیگران است. زمانیکه حس فردیت‌مان را از دست می‌دهیم، بیش از اندازه بر قبول کردن و پذیرفتن خواسته‌ها و علاقه‌های اطرافیانمان متمرکز می‌شویم که به این پدیده در‌هم تنیدگی می‌گوییم. برعکس این مطلب فردیت بیش از اندازه و افراطی می‌تواند باعث ایجاد جدایی و عدم پیوند و بهره‌مندی از منافع موجود در روابط صمیمی شود.
https://www.betterchoice.ir/fa/ndt/6725/__روش_برای_ایجاد_تعادل_در_برآورده_کردن_خواسته_ها_دیگران_و_مراقبت_از_خود
آسیب‌های دوران کودکی، آسیب‌هایی واقعی هستند و شکل‌گیری مغز را تحت تاثیر قرار می‌دهند و همین شیوه شکل گرفتن در بدن و مغزمان باقی می‌‌ماند. هیچ وقت نمی‌توانیم از سوء استفاده‌های دوران کودکی چشم‌پوشی کنیم یا آنها را فراموش کنیم؛ بلکه فقط یاد می‌گیریم تا از درون اجازه دهیم این اتفاق‌ها عبور کنند، تا بتوانیم روی خودمان تمرکز کنیم. کودک‌هایی که با والدین خودشیفته بزرگ می‌شوند، یاد می‌گیرند خودشان را بابت همه‌چیز سرزنش کنند.
https://www.betterchoice.ir/fa/ndt/6721/چرا_سرزنش_کردن__برای_بهود_پیدا_کردن_از_آسیب__مثل_سم_است
دانشمندان دانشگاه لیدز کشف کردند که غیر فعال شدن پروتئین پیِتزو1( Piezo1 )، که به نوعی حسگر مربوط به جریان خون است، باعث کاهش چگالی مویرگ‌هایی می‌شود که خون را به ماهیچه‌ها انتقال می‌دهند.
https://www.betterchoice.ir/fa/ndt/6669/چرا_هر_چه_کمتر_ورزش_کنید__ورزش_کردن_سخت_تر_می_شود
123