• پشتیبانی
  • 09194192929
"ویلیام گلسر" دفتری از مجموعه‌ی 120 جلدی است که روان شناسان، عصب شناسان، روانپزشکان، و مربیان بزرگ جهان را معرفی می‌کند. در این اثر پس از شرح زندگی خانوادگی و تحصیلی ویلیام گلسر، مفاهیم اساسی در تئوری انتخاب و واقعیت درمانی و مقایسه آن با دیدگاه روان تحلیلی مورد بررسی قرار می‌گیرد.
https://www.betterchoice.ir/fa/pdetail/63/ویلیام_گلسر
قدردانی کردن باعث ایجاد سازوکارهای انطباقی بهتری می‌شود. قدردانی با مدیریت کردن هیجان‌های مثبتی مانند رضایت، شادکامی، و لذت‌بردن باعث تقویت تاب‌آوری هیجانی و ایجاد توانمندی درونی برای مقابله با استرس و تنش می‌شود.
https://www.betterchoice.ir/fa/ndt/6718/قدردانی_و_اثرش_بر_روی_مغز_از_دیدگاه_علوم_عصبی_-_بخش_پنجم
با تمرین کردن قدردانی به صورتی هوشیارانه، مغزمان را به صورت منظم آموزش می‌دهیم تا به شکلی انتخابی بر روی احساس‌ها و افکار مثبت متمرکز شود و همین مطلب به کاهش اضطراب و احساس نگرانی خواهد شد.
https://www.betterchoice.ir/fa/ndt/6717/قدردانی_و_اثرش_بر_روی_مغز_از_دیدگاه_علوم_عصبی_-_بخش_چهارم
انسان‌های قدرشناس از زندگی لذت بیشتری می‌برند و شادکام‌تر هستند. استعاره زیبایی که در رابطه با قدردانی چسترتون به کار می‌برد این است که تعقیب شادکامی بسیاری شبیه کشاورزی است، تا زمانیکه بذرهایی را درست و مناسب در زمین نکاری و پرورشان ندهی، محصول مناسبی درو نخواهی کرد. اثر تمرین کردن قدردانی نیز دقیقا مثل محصول کشاورزی یک روزه و یک دفعه نیست، و ناگهان با یک معجزه خودش را نشان نمی‌دهد.
https://www.betterchoice.ir/fa/ndt/6716/قدردانی_و_اثرش_بر_روی_مغز_از_دیدگاه_علوم_عصبی_-_بخش_سوم
سازوکارهای عصبی‌ای که مسئول احساس‌ قدردانی هستند همان سازوکارهای عصبی‌ای هستند که توجه و تمرکز ما را مدیریت می‌کنند. پژوهش‌ها نشان می‌دهند که در مغز، قضاوت‌های اخلاقی‌ای حامل احساس‌های قدردانی از قشر گیجگاهی پشتی نیمکره راست فراخوانی و پردازش می‌شوند. افرادی که ابراز قدردانی می‌کنند و احساس قدرشناسی دارند، حجم بیشتری از ماده خاکستری در نیمکره راست جلویی شکنج گیجگاهی دارند.
https://www.betterchoice.ir/fa/ndt/6715/قدردانی_و_اثرش_بر_روی_مغز_از_دیدگاه_علوم_عصبی_-_بخش_دوم
در روانشناسی مثبت‌گرا، قدردانی عبارتست از روشی انسانی برای تصدیق چیزهای خوبی که در زندگی وجود دارند. روانشنا‌سها قدردانی را به این صورت تعریف می‌کنند: پاسخ هیجانی مثبت ادراک شده از رساندن منفعتی به دیگران و یا دریافت منفعتی از دیگران.
https://www.betterchoice.ir/fa/ndt/6714/قدردانی_و_اثرش_بر_روی_مغز_از_دیدگاه_علوم_عصبی_-_بخش_اول
مدیر تحقیق Mari Tervaniemi از دانشکده علوم تربیتی دانشگاه هلسینکی، با همکاری محققان دانشگاه پکن (BNU) و دانشگاه تورکو، برای بررسی ارتباط بین فراگیری زبان و پردازش موسیقی در مغز، دانش‌آموزان 8 تا 11 ساله مدارس ابتدایی چینی‌ای را که برای یک سال تحصیلی هم در برنامه‌های آموزش موسیقی و هم برنامه‌های آموزش زبان خارجی شرکت‌ کرده بودند را زیر نظر قرار دادند.
https://www.betterchoice.ir/fa/ndt/6624/یادگیری_زبانهای_خارجی_بر_پردازش_موسیقی_در_مغز_تاثیر_می_گذارد
بر اساس پژوهش‌های منتشر شده در نسخه آنلاین مجله Neurology، مجله پزشکی مربوط به آکادمی عصب‌شناسی آمریکا، وقتی که بالا و پایین‌های سوار شدن بر ترن هوایی به صورت مجازی را تجربه می‌کنید، افرادی که درگیر سردرد‌های میگرنی دارند، گیجی و حالت تهوع بیشتری را نسبت به افردی که میگرن ندارند گزارش می‌کنند.
https://www.betterchoice.ir/fa/ndt/6611/سوار_شدن_در_ترن_هوایی_مجازی_چه_اطلاعاتی_در_مورد_میگرن_می_دهد_
خشم احساس خوشایندی نیست؛ و در ادامه خشم، رفتاری که از ما سر می زند نیز خوشایند نیست! بعضی از ما احساسات خود را فرو می‌خوریم؛ درحالی‌که دیگران آن را با خشم بیرون می‌ریزند. هر دوی این عادت‌ها برای جسم، روان و روابط ما عواقبی را به دنبال دارند.
https://www.betterchoice.ir/fa/ndt/6495/درست_عصبانی_شوید_